Kantoor Griffeweg 83

Van Wolde Advocatuur is gevestigd aan de Griffeweg 83 in Groningen.

Kantoor
Het kantoor aan de Griffeweg bevindt zich in hetzelfde gebouw als Pandomo Makelaars. Van Wolde Advocatuur deelt de toegangs­deur rechts van Pandomo met enkele andere bedrijven op nr. 83. Na binnenkomst door deze toegangsdeur loopt u de gang naar rechts in en ziet u Van Wolde Advocatuur bij de tweede deur aan de linker­kant van deze gang (zie het naambordje op de deur). U kunt de deurbel naast deze deur gebruiken om aan te geven dat u voor Van Wolde Advocatuur komt.

Bushalte
Op 5 minuten loopafstand van het kantoor liggen de bushaltes van de Europaweg/Sontweg, waar stadslijn 5, de Citybus en een aantal streekbussen stoppen. Ook bevindt zich tegenover het kantoor een bushalte aan de Griffeweg ter hoogte van de Barkmolen­straat. 

Hoofdstation
Vanaf het hoofdstation loopt u in ongeveer 15 minuten via de Stationsweg en de Trompsingel (De Oosterpoort) naar het kantoor aan de Griffeweg, aan de rechter­kant direct na de brug over het Winschoterdiep.     

Parkeren auto
Uw auto kunt u (betaald) parkeren in de wijk rondom het kantoor, op het parkeer­terrein van de bedrijven aan het Sontplein of bij IKEA (Sontweg). Parkeergarage Oosterpoort aan de Trompsingel is de dichtst­­bijzijnde parkeergarage.

 

 Griffeweg 81-83.jpg      

Van Wolde Advocatuur | postbus 585 | 9700 AN Groningen | T 06-47871212